CRUSH STYLING – Vahojen cocktailbaari

CRUSH STYLING – Vahojen cocktailbaari

Crush Styling on uusi ja innovatiivinen valikoima hiusvahatuotteita, joita sekoittamalla voit luoda millaisen lookin haluat. 

Matta, luonnollinen vai kiiltävä lopputulos? Hoitavuutta, tyyliä, muotoa vai uudelleen muotoiltavuutta? Valitse vaha tarpeesi mukaan! Kokeile, yhdistä ja lisää. Käyttäjäystävälliset tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille ja kampauksille. 

Crush Gum Flex 4/5, kuituvaha uudelleen muotoiltavaan tyyliin. Antaa voimakkaan pidon ja puolikiiltävän viimeistelyn. Aktivoi kuidut hieromalla vahaa kämmenissä. Levitä kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile haluamasi hiustyyli. 

Crush Paste Matte 3/5, mattainen hiusvaha keskivahvalla pidolla. Hiukset saavat tekstuuria ja tukea. Levitä kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile. 

Crush Wax Shape 3/5, vaha keskivahvalla pidolla ja kevyellä kiillolla. Helppo käyttää ja helppo pestä pois! Ota pieni määrä vahaa kämmeniin. Levitä kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile haluamasi hiustyyli. 

Crush Sand Texture 2/5, puuterimainen muotoilutuote kuivashampoomaisella vaikutuksella ja suolavesifiiliksellä. Sopii lyhyisiin ja pitkiin hiuksiin. Käytä kohtiin, johon tahdot volyymia, tukea tai freesausta. Kuivata föönillä tai jätä kuivumaan. Muotoile sormin. 


Vanhempi postaus Uudempi postaus