Kampaajien puolella! Miten?

Kampaajien puolella! Miten?

#koskakampaajienpuolella on tägi, joka toistuu esimerkiksi Finonen, @finoneofficial, ja omatuen, @dasparturi, somessa hyvin usein. Mutta mitä ”kampaajien puolella” käytännössä tarkoittaa? Miten sinä hyödyt siitä?


1. Sanomme ”ei” maitokauppojen kampaamotuotteille.
Emme tee yhteistyötä maitokauppojen kanssa. Luovuimme kaikista kampaamotuotteista ja siirryimme asiantuntijatuotteisiin voidaksemme tukea kampaajia entistä enemmän.


2. Kampaamoalan arvostus nousuun.
Tukkumme toiminnan kulmakivi on nostaa kampaamoalan arvostusta. Omatuki, Niko, käy kouluilla puhumassa alan opiskelijoille ja opettajille tavoitteenaan muokata asennetta. Kampaajan työ on oikea ura, jolle kannattaa asettua, ei vain väliaikaisratkaisu.


3. Fake news? Ei meiltä!
Inhimillisyys ja pääarvot menevät meillä kovan tuloksen edelle. Olemme rehellisiä. Kerromme esimerkiksi, jos jokin tuote ei sovi liikkeeseesi.


4. Omatuki
Omatuki on yksi henkilö, Niko Tiuraniemi, joka on parturi-kampaaja ja kampaamoalan yrittäjä. Häneltä saat tarvittaessa opastusta aina liikkeen harjoittamisesta, markkinointiin ja päivittäiseen työhön. Niko on myös lähettiläs, jolle ammattiylpeys ja parturi-kampaajien puolustaminen on sydämen asia.

Palvelu on maksuton ja käytettävissä lähes milloin vain. Voit soittaa, laittaa tekstiviestiä tai WhatsApp-viestin (0400 543 002) ilman ”nyt se myy jotain” -pelkoa.

 


Vanhempi postaus Uudempi postaus