Meistä

Lapin savannien sankari 

”En valinnut sitä helpointa tietä, vaan tien, jolla kulkea ylpeästi arvostaen sitä mitä teen”, kertoo Finonen ja Kampaajakaupan sydän, oikea käsi ja vasenkin siinä samassa. Mies joka on jokaiselta solultaan pohjoisen henkeä huokuva Finonelainen. 

Niko Tiuraniemen Lapin murteen kuulee jo kaukaa. Pohjoinen on tukikohta, josta hänen lisäksi moni Finonelainen on kotoisin. Siellä on myös tukkumme, josta tuotteet lähtevät päivittäin ympäri Suomea. Täältä Lapin savanneilta alkoi Finonen tarina. 

Kun Niko vuonna 2011 perusti yrityksen, joka ryhtyi tuomaan maahan kampaamotuotteita, ei hän vielä tuntenut alan kutsumusta. Sen sijaan intohimo kaupankäyntiin erilaisten ihmisten kanssa sekä ajatus paremmasta palvelusta vetivät voimakkaasti puoleensa. 

Liikkuessaan kampaamosta toiseen innostus alaan heräsi. Finonen tuotevalikoima laajeni ja yhden miehen yritys lähti kasvuun myös työkavereiden voimalla. Juuri sillä hetkellä, kun moni odotti sen ampaisevan menestyvien kampaamotukkujen rinnalle, Niko päätti höllätä tahtia. Hänellä uusi unelma: opiskelu parturi-kampaajaksi. 

Päätös oli tauon arvoinen, sillä se tähtäsi asiakkaiden, parturi-kampaajien, todellisten tarpeiden kartoittamiseen ja niiden tuntemiseen samoista asetelmista. 

”Kampaaja on sankari” -lauseesta tuli lopulta meille periaate ja arvo. Niko toteutti unelmansa ja valmistui parturi-kampaajaksi 2016, jolloin palasimme muiden tukkujen sinnikkääksi kirittäjäksi. Poistimme markettituotteet valikoimastamme pystyäksemme panostamaan jatkossa vain asiantuntijatuotteisiin. Samassa perustimme verkkokaupan, Kampaajakaupan. 

Niko viettää edelleen päivänsä ajellen ympäri Suomea. Hän on jokaisen asiakkaan omatuki, joka vastaa kysymykseen kuin kysymykseen ja hoitaa asian kuin asian. Kun hän ei ole kampaamossa, käy luuri kuumana. 

Aivan kuten Nikoa, innostaa koko porukkaamme vankka usko kampaamoalaan ja uudenlaiseen tapaan palvella. Haluamme nostaa kampaajien arvostusta. Meistä lähes kaikki ovat kampaajia ja joka ikinen 100 % kampaajien puolella aina pohjoisesta etelään.